Zdravím, Chtěl bych si pořídit svůj první Macbook. Vyplatí se ještě v dnešní době koupit starší verzi jako je MB pro 2010?
Koupit si 7 let starý MacBook?
Takže chceš MacBook do 17 tisíc korun. Kdybys opravdu za tu cenu chtěl MacBook, poradil bych ti spíš novější MacBook Air.
Ale stejně bych ti za tu cenu doporučil spíš úplně nový 9'7 palcový iPad. Budeš mít podporu mnohem delší dobu (tebou zmiňovaný MacBook PRO už nemá žádnou) a s iOS 11 budou iPady blíže MacBookům než kdy dřív.http://www.imgup.cz/image/LcSS
já mám toto používám na filmy, internet, emaily ,hudba a občasné úpravy videa a fotek a plně mi to dostačuje , mám tam ssd 256gb . myslím že na pár let mám ještě vystaráno. takže si myslím že i Ty by jsi mohl být spokojený
Ja myslim, ze se porad jeste vyplati, pokud bude za dobrou cenu.
Mam ho taky a je denne pouzivan. Photoshop CC, LR, internet, videa a stiha uplne v pohode. Zakladem je ovsem SSD a alespon 8GB RAM.
Skcelej doplnek k memu iMacu a jen tak se s nim nerozloucimNeni problem, mam ho a jede denne. Photoshop CC, Lr, net, filmy a no problem.
Samozrejme ze na nove stroje nema, ale porad ma co rict a to je super. Je to bezva kamos spolu s iMacem a zbavovat se ho nebudu ani az odejde do kremikoveho nebe 🙂
Zaklad je samozrejme SSD disk a ram alespoň 8GB