Dobrý večer, už týden se rozhoduji jaký MacBook si pořídím. Chci jít do nového a mám rozpočet 40 000 Kč, takže základní varianta 13". Chtěl bych koupit co nejdříve, takže se rozhoduji mezi 2015 a 2016, ale také váhám s počkáním na 2017 až dorazí do ČR (btw nevíte kdy to přesně bude?). Jakou variantu by jste zvolili vy? 2015 bych volil jen kvůli portům (nevím jak jsou drahé redukce, ještě jsem to tolik nezkoumal). Hezký zbytek večera
Počkal bych na 2017, ať už kvůli výkonu nebo lehkosti. Je tak o 50-60% výkonnější než 2015. Na porty ti bude stačit jedna redukce za 1000,-.
Taky si říkám ... díky za tu informaci ohledně redukcí 😀 2017 přijdou cca v září/říjnu ?
raskavil píše:
Počkal bych na 2017, ať už kvůli výkonu nebo lehkosti. Je tak o 50-60% výkonnější než 2015. Na porty ti bude stačit jedna redukce za 1000,-.Taky si říkám ... díky za tu informaci ohledně redukcí 😀 2017 přijdou cca v září/říjnu ?
Mám 2016 již několik měsíců, vše O.K. Bohužel však půjde na reklamaci, protože špatně funguje tlačítko písmene U. Je jakoby trochu zamáčknuté což je při pohodlném psaní velmi rušivé. Jinak doporučuji.
S tou redukcí za 1000,- bych se trochu hádal 😉 http://www.dx.com/p/mini-smile-type-c-male-to-usb-3-0-female-otg-adapter-for-huawei-2pcs-470083#.WcEsutuIvo0
Vyzkoušeno, funguje. Samozřejmě je to jen USBčko, ale já porty moc nepoužívám. Na co taky?Šel bych do MB Pro non-TB 2016. Pokud vyjdou peníze, klidně 2017. Redukci doporučiji přímo od Apple (USB - C/USB). Redukcím z Aliexpresu, DX,...bych se raději vyhnul. Ač funguvat můžou, bál bych se, zda-li nepoškozují MB zevnitř portu. (nekvalitním lícováním spojů) Při investici 40K je 300,- Kč zanedbatelných.