Ahojte, mam Macbook Pro with Retina Display 13 palcovy z roku 2015. Uz od kupy zaciatkom tohto roka sa mi deje obcas (1-5x do dna) taka vec, ze vpravo hore pri pravom pante (asi tam kde by mal byt vetracik) sa vyda taky tichsi praskavy zvuk, ako keby zlomite neuvarenu spagetu Spozoroval som, ze sa toto deje pri narocnejsich animaciach, najma pri skrolovani alebo Mission control. Cize skrolnem cez nejaku narocnejsiu vec, pukne to a potom sa to nezopakuje niekolko hodin. Stretli ste sa niekto s tym? Moze to byt vetracik? Akoze da sa s tym zit, ale bolo by fajn, keby to nerobilo Reklamovat to kvoli tomuto asi nebudem, iba pokial je to naozaj nutne a hrozi vacsia skaza Diky za pripadne odpovede
Podľa mňa je to reproduktorom a zvukovým systémom macOSu. Tiež sa mi to občas stáva.
Neměl by být problém zařízení rozdělat, sledovat a vše si pečlivě poslechnout. U starších Mcbooku jsem měnil disky a tedy i rozdělávat Maca běžně.
pak budeš mít jistotu. Pomocných videí na Youtubu je hodně. Stačí vyhledat.Neměl by být problém zařízení rozdělat, sledovat a vše si pečlivě poslechnout. U starších Mcbooku jsem měnil disky a tedy i rozdělávat Maca běžně.
pak budeš mít jistotu. Pomocných videí na Youtubu je hodně. Stačí vyhledat.