Nazdar, nevie mi niekto poradit co mam robit s macbookom air 13 ktory sa cca 1min po zapnuti vypne? nasledne nejde chvilu zapnut ale po case sa zas pohode zapne. Tento cyklus sa stale opakuje ale uz s kratsou dobou, ostane zapnuty len par sec. Macbook sa uplne v pohode dostane az na plochu a funguje akoby nic (kym ide) som z toho zufali kedze mu skoncila zaruka pred rokom a v mzone povedali ze to moze byt zakladna doska kde vymena by stala tolko co pouzite macbooky s tymto rocnikom... Zaujima ma ci naozaj neexistuje nejaka normalna alternativa trebars nejaky profik co by vedel kuknut tu dosku a zistit co konkretne je chybne lebo davat to opravovat za 450-500Eur nepripada do uvahy
Hele podle těch informací težko soudit.
Zkus si pustit diagnostiku:
https://support.apple.com/en-us/HT202731
Možná se dozvíš víc...
Počítám, že to o té základní desce ti řekl prodavač za pokladnou.
Takže to deska může bejt ale taky nemusí. Doporučoval bych to odnést do servisu, kde by ti měli být schopni říct víc...
no povedal to servisak v mzone ktore ale len zhodil spodny dekel pozrel sa a povedal ze si mysli ze to je doska lebo inac to vyzera byt vsetko ok, urcite skusim tu diagnostiku ak sa pocas toho samozrejme nevyplne