Zdravím, chtěl jsem vás poprosit o radu, zda-li jste se někdo již setkal s problémem jako já. Nepravielně (jednou za dva dny), když otevřu macbook tak je displej nějaký zvláštní - rozhozené barvy viz. foto. Tak nevím, jestli je to vada HW nebo SW. Děje se to jak u ext. monitoru, tak i normálně na displeji macbooku. Když se pokusím udělat printscreen, tak se dají barvy do pořádku hned, popřípadě stačí zavřít a otevřít víko macbooku a barvy se spraví. Model: A1502 Macbook Pro 13" Díky za jakékoliv ohlasy pokud jste se s tím někdo již setkal.
Tady asi není co řešit,normální to není....
Zkus ještě preinstalovat systém,úplně,formát disku.Tim se obnoví ovladace
No a jinak do servisuJe to softvérová chyba, spôsobuje to zrejme za a) buď ak používaš alebo si používal nejaké "live desktop wallpapers" appky či podobné srandy meniace pozadie počas spánku, za b) "scaled" rozlíšenie displeja, za c) kombinácia oboch.
Je to tak či tak len grafický glitch, ktorý trvá len chvíľu po prebudení, akonáhle začneš Mac používať zmizne to, ako sa sám popisuješ.
Ja mam ten isty problem, ale len ked som pouzil maximalne rozlisenie 1680x1050 ale ked pouzijem rozlisenie 1440 x 990 tak sa to nedeje. Tiez som si myslel ze mi odchadza grafika ale pravdepodobne v nej problem nie je.
tak jsem si přehodil rozlišení zpět na výchozí a vše je již v pořádku. Inženýři v Applu někde udělali chybu:)