Zavřít reklamu
  • Mail z Mac je v Outlook jako přílohy #50078

Dobrý den,
    prosím o radu: od klientů, kteří používají MAC mi chodí mail. Oni ho pošlou jako jeden, v textu vloží odkazy a fotky. Já používám Outlook a jejich email se mi rozhodí do mnoha příloh, někdy i po větách, každý odkaz je jako jedna příloha. Můžete mi poradit co s tím?
    Děkuji.

Mail z Mac je v Outlook jako přílohy #50080

Bohuzel mas u proti strany “diletanty” co cpou prilohy doprostred mailu a tim “rozhodi” maily pro neApple klienty (desktop/mobilni)
    Z Apple zarizeni se musi posilat email s prilohou manualne vlozenou az na samotny konec za text. Nejlepe kdyz si lide udelaji mailovy podpis s dvema prazdnyma radkama na konci.

Mail z Mac je v Outlook jako přílohy #53210

: ) píše:
    Bohuzel mas u proti strany “diletanty” co cpou prilohy doprostred mailu a tim “rozhodi” maily pro neApple klienty (desktop/mobilni)

Z Apple zarizeni se musi posilat email s prilohou manualne vlozenou az na samotny konec za text. Nejlepe kdyz si lide udelaji mailovy podpis s dvema prazdnyma radkama na konci.

ahoj, skúšal som vložiť prílohu na koniec mailu, aj pridať dva riadky do podpisu, ale stále to nefunguje ... vieš mi s tým nejako pomoct? dik

Odpověď na: Mail z Mac je v Outlook jako přílohy

celý text

.