Dobrý den, dotaz amatéra, prosím o radu. Existuje verze hry Minecraft pro stolní počítač Apple? Našla jsem pouze články, že ano, ale nikde jsem ji nenašla ke koupení ani na strankach Mojangu. Syn tvrdí, že youtubeři, kteří o Minecraftu točí, mají apple počítače. Děkuji předem za radu.
Zdravím, stačilo do Googlu zadat "minecraft for mac" a první odkaz je na oficiální stránky: https://www.minecraft.net/en-us/store/minecraft-java-edition
Je to problém s prohlížečem safari. Já jsem naistaloval prohlížeč firefox a nebyl s tím už problém.
Liba píše:
Dobrý den, dotaz amatéra, prosím o radu. Existuje verze hry Minecraft pro stolní počítač Apple? Našla jsem pouze články, že ano, ale nikde jsem ji nenašla ke koupení ani na strankach Mojangu. Syn tvrdí, že youtubeři, kteří o Minecraftu točí, mají apple počítače. Děkuji předem za radu.YouTubeři nenatáčí na Macu. Mají herní počítače s Windows. Na macu tak maximálně stříhají videa a renderují je.
Dobry den, mam dotaz. Minecraft z App store za nejakych 180,- Kč je cena za co? Jedna se o zakoupeni hry na “furt” nebo je to predplatne na mesic? 🤨
Pro mac stačí tLoucher, kde si stáhneš jakoukoli minecraft verzi zdarma. Je to pro mac. Dá se hrát i po LAN pokud jsou dva počítače na stejné síti. Ovšem na macu ten minecraft nefrčí bůhví jak dobře 😀
Moc děkuji za odpověď. To je fajn tohle vědět a vyzkouším to. A co na iPad? Potažmo, když budu mít Minecraft tak jak říkáš na Macbooku, jde to nějak na iPadu zprovoznit skrze ten Mac??
A jelikož si myslím že můj dotaz je asi pitomost, tak jak to tedy je s tím předplatným? Domnívám se že to asi jinak na iPad nejde, jedná se tedy v případě předplatného o dobu neomezenou za těch 180 Kč, nebo je to na ten měsíc.
s tou cenou za nákup si to přečtěte v tom obchodě, je to tam jasně napsáno, jestli je to jednorázová platba nebo je to předplatné.
nu ono je celkem podivne ze minecrat jako aplikace je k dispozici pro ipad - ale v appstore na macbooku nikde neni
Slavo píše:
Je to problém s prohlížečem safari. Já jsem naistaloval prohlížeč firefox a nebyl s tím už problém.Díky za radu, trápil jsem se s tím hrozně dlouho, opravdu je to problém Safafi, Chrome má též problém.
Mam takový dotaz. Jakou klávesou zapnu takový ten seznam kde jsou souřadnice atd.. (apple klavesnice)
Prcddd píše:
Pro mac stačí tLoucher, kde si stáhneš jakoukoli minecraft verzi zdarma. Je to pro mac. Dá se hrát i po LAN pokud jsou dva počítače na stejné síti. Ovšem na macu ten minecraft nefrčí bůhví jak dobře 😀dobrý den,
jak nastaveit omezení pro děti s dětským účtem na minecraft přes tlauncher?
díky
Honzadobrý den jak můžu otevřít dveře v minecraftu na mac booku s myší od applu