Já mám právě také vyměněnou/navýšenou RAM (provedli zde https://nsparkle.cz/oziveni/) a v zde například jeden z diskutujících usuzuje na problém s pamětí https://www.reddit.com/r/mac/comments/aehh0d/27_imac_login_screen_being_weird_ill_put_it_to/ .
Tak už se chyba začala znova objevovat v nové čisté instalaci macos. V nejbližší době posílám znovu na reklamaci...
krigi1313 píše:
Tak už se chyba začala znova objevovat v nové čisté instalaci macos. V nejbližší době posílám znovu na reklamaci...A mohu se zeptat, u jakého prodejce/servisu to reklamuješ?
Reklamuje to přímo jediný autorizovaný servis od Alzy, firma se jmenuje VSP Data.
Mám avízo o ukončení servisní opravy "Provedena oprava výměnou základní desky". Zítra iMac vyzvedávám.. .
Výměna základní desky nepomohla. Závada se objevila znovu:(.
Já před týdnem podruhé předal iMac na reklamaci a řekl jsem jim, že pokud závadu zase nediagnostikují, tak ať mi jej znovu neposílají a vrátí mi peníze, protože mě nebaví vozit iMac každý měsíc na reklamace. K reklamaci jsem jim vytiskl 10 x A4 s popisem a screenama chyb. Po první reklamaci mi snad při každém probuzení ze spánku vždy problikl monitor a první se zobrazil vadný screen a až poté naskočil normální obraz. Dělalo to při každém probuzení ze spánku a fakt už jsem na to neměl nervy.
Thanks for sharing the info, keep up the good work going...I really enjoyed exploring your site. good resource.
Vex 4Thank you for your blog. Thanks Again. Really Great.
Facebook video downloaderiMac si dnes vyzvedám ze třetí opravy/reklamace. Citace technika: "Na zařízení byly dlouhodobě prováděny hardwarové testy výrobce (AST/CSD/OS/EFI/Graphics/Memtest), bez jakýchkoliv závad. iMac byl taktéž testován v provozu v zákazníkově účtu i s externím SDD diskem s čistě nainstalovaným operačním systém, taktéž bez jakýchkoliv závad. Zařízení bylo zkoušeno v normálním provozu i při provozu ve sleep modu a následném probouzení i v režimu standby ani v jednom případě se uvedená závada neprojevila."
Předpokládám, že stejně jako v minulých případech, bude k závadě doma docházet stejně:(. Takže si ho beru do práce, kde bude stát před kamerou se záznamem. Až se to projeví/nahraje, tak ho odvážím do nejbližšího AppleStoru a zkusím to řešit tam.. .