Mám zcela nový iMac 27’ . Hned druhý den se mi začalo stávat, že se nepravidelně odpojuje jak klávesnice tak i myš. Vše nabito téměř na 100%, tovární nastavení. Zkusil jsem už asi vše. Apple podpora je slušně řečeno nanic. Má někdo radu? Nemohu s ním do servisu, je jako pracovní a zatím řeším přes “dráty” starým hardwarem.
Mne sa to stáva tiež na imacu keď pripojim nabíjať iphone a je jedno či je kábel original alebo z wishu. Stáva sa že sa odpája len tak sám od seba ale hneď sa aj pripojí.Čo sa mi stáva najnovšie je mrznutie itunes. Od samého rána hrá bez problèm ale po tej 13tej začne mrznúť a stále načitava nedá sa vypnúť len cez vynútené ukočenie atak aj dookola 10-20krát ž to musím vypnúť. Ráno opäť v pohode.
Janma píše:
Mám zcela nový iMac 27’ . Hned druhý den se mi začalo stávat, že se nepravidelně odpojuje jak klávesnice tak i myš. Vše nabito téměř na 100%, tovární nastavení. Zkusil jsem už asi vše. Apple podpora je slušně řečeno nanic. Má někdo radu? Nemohu s ním do servisu, je jako pracovní a zatím řeším přes “dráty” starým hardwarem.Někdo nějaký update?
Skus ísť len cez LAN a nie WIFI, odpoj všetky usb3 zariadenia a potestuj.
Následne vyskúšaj nejaké iné BT kláv. a myši.