Zdravím... Mám dotaz ohledně mého 2 dny starého iMacu. Po připojení k wi-fi vydrží asi cca 5-15 minut a pak se odpojí, při kliknutí na ikonu wi-fi nahoře na liště se celý iMac zasekne a funguje jen myš a nejde na nic klikat nebo když jo tak se celý systém hrozně seká a po asi 5 minutách se odsekne a je odpojený od wi-fi a znovu připojit nejde buď se zase zasekne nebo napíše že se nemohl připojit k síti. Jediné co můžu udělat je jí uplně vypnout a pak iMac funguje dobře ale internet jen přes kabel. Zkoušel jsem dva routery klasické i 5G připojení obojí je ten samý problém. Macbook iPhone a iPad normálně fungují bez problému na stejné wi-fi. Zkoušel jsem i format hdd a přeinstalaci systému poslední verze High Sierra problém stejný wi-fi se po zapnutí iMacu připojí dám stahovat nějakou appku a během pár minut zase to samé s hláškou jste odpojeni od sítě. Když pak jdu do nastavení síť nic tam není a zase je iMac zaseklý a po pár minutách se tam zase objeví wi-fi, bluetooth atd.. ale wifi je zase šedivá nepřipojená. Je to chyba někde u mě nebo je to na reklamaci? hraju si s tím 2 dny a nevím si už rady vyzkoušel jsem snad všechno. Stálo mě to 45 tisíc a takhle to zlobí...Budu rád za každou radu ten servis budu řešit jako poslední věc když nebude jiného řešení.
No nikdo nic neporadí i na prodejně čuměli že se s něcím takovím nesetkali... Každopádně jednu věc ještě, když sem nainstaloval clean my mac tak mi pokaždé při výpadku wi-fi a zaseku systemu skočilo okno na force quit SystemUIServer... Nevím teď už je to jedno uvidím jak dopadne reklamace.
ahoj, čítam som len začiatok tvojho príspevku, keby som mal ja taký problém.. predpokladám že máš najnovší macOS sierra skúsil by som počkať na mojave čo je myslím že v pondelok.. ak sa ti nechce čakať prípoj sa ako beta tester a môžeš si ju nainštalovať hneď..
skúšal si aj inú wifinu? prípadne zdieľať internet z iphonu a či to robí tiež?
➡ EDIT:// už som dočítal 😁 skúsil by som tú betu a nainštaloval Mojave