Čaute, máte tady někdo stejné problémy s C(r)apitanem jako já ? Podařilo se mi jej nainstalovat asi až na 6. pokus protože to instalační okno se prostě neoblevilo a když jsem ho nainstaloval tak mi nefungoval druhý monitor co mám napojený ( jeden před thunderbolt a druhý přes HDMI) prostě nefungoval a počítač ani nepoznal že je připojený a nepomohlo ani když jsem ho dal do druhého portu. Dále mi nešly ani reproduktory napojené přes jack, celý systém se sekal, nefungovala wifi a celý mac se přehříval i když větrák jel na 100%. Nepomohlo mi ani přeinstalování systému nebo restart pořítače nebo reset PRAM. Hodil jsem to zpátky na 10.10.5 Yosemite a všechno funguje jak má. Nevíte co s tím ? pročítal jsem i nějaké zahraniční fóra ale nic užitečného jsem se nedozvěděl. Předem díky za jakoukoliv odpověď
tu instalaci jsi delal upgradem (instalace z puvodniho systemu) nebo cistou instalaci (nabootovanim z instalacniho USB)?
pokud mas moznost zazalohovat a zkusit cistou instalaci OS X pres USB, tak bych to zkusil.
jinak pokud mas Mac Mini v zaruce, zkusil bych se obratit na technickou pomoc primo Applu.