Ahoj, budu kupovat iMac 5k a chtěl bych k tomu nějaký stylový reproduktory, jaké máte vy?
Grimley píše:
Ahoj,
budu kupovat iMac 5k a chtěl bych k tomu nějaký stylový reproduktory, jaké máte vy?:)Záleží ako veľmi si potrpíš na kvalite zvuku, pretože iMacové vstavené reproduktory sú veľmi silné a hlasné, basy sú výrazné a nemajú problém ozvučiť aj naozaj veľké otvorené priestory. Pre drvivú väčšinu užívateľov (ne-audiofilov), pri iMacu nie je treba dokupovať ďalšie reproduktory, plne stačia vstavané.
Díky za tip, ty BOSe vypadaj dobře, zkusím je někde sehnat k poslechu. Vestavěné repro určitě nebude úplně špatné, ale já si na zvuk celkem potrpím právě :/ ... mám ho vlastně jak k práci, tak k odpočinku 🙂 Sluchadla mám Shure SE846, ale sedět u iMacu se slcuhátkama je zhovadilost 😀
Navíc mám možnost je koupit na amazonu za 299 dolíků, takže bych i ušetřil 🙂
Ty bose jsou vynikající, je to nejlíp hrající repro v týhle velikosti... člověk má pocit že hraje mnohem větší sestava. Tady jsem na ně psal uživatelskou recenzi:
http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1711&t=1190729&start=0&st=0&sk=t&sd=aJeště zvažuju Bose Companion 5 🙂 uvidíme, ještě mám do prosince čas 🙂
ale jinak companion 5 budou samozřejmě lepší... Tohle je hlavně o tom že je to malý a nenápadný ale hraje to zatraceně dobře