Zavřít reklamu
  • (nejen) iPhone displeje #55065

Možná pamatujete doby 4S a 7 Plus, kdy měl každý iPhone vynikající diplej, i když základní nepluskové modely s nízkým rozlišením.

Chtěl jsem si vybrat nový telefon, tak jsem se poohlížel na internetu po doprodejích EU distribuce iPhone 12 Pro Max a další, zavítal jsem i do showroomu Alzy a zděsil se.

Pro Max modely jsou stále vynikající, to je bez debat, ale displeje základních modelů jsou naprosto strašné, to si vážně někdo kupuje?

Bohužel k mému zděšení oproti situaci před dvěma lety je to u androidu ještě větší tragédie, např. Xiaomi, které mělo vždy vynikající displeje má bohužel jen "použitelný" rozhodněne pěkný displej až u modelu 14T, všechno s nižší cenovkou je nepoužitelný. U ostatních výrobců s výjimkou Samsungu a Motoroly je to to samé. Vlastně se nedá vybrat skoro niz z low endů, je hodně ma hraně Realme C67 a Poco X6 Pro by se daly považovat jako "použitelné", ale jak říkám na hraně, stejně jako základní iPhone lepší nebrat.

Dipleje Samsungu mi nesedí, i když jsou objektivně kvalitní, takže zbývá Motorola, která má i u modelů za 4tis lepší displej než základní iPhone, akorát je v plastovém těle.

No a pak mi přijde dost škoda, že i u Pro Max modelů Apple šetří na baterii, přitom by se tam v pohodě vešla 5000 až 6000 mAh.

Odpověď na: (nejen) iPhone displeje

celý text

.