Ahojte
Mám iphone 14 pro od jula 2023
Asi 2-3 mesiace zistujem rychlo klesajúci výkon batérie.
Za noc aj bez zásahov klesne o 10%
Hodinu po nabiti pri bežnom použivani klesne výkom o 11%
Vypol som obnovovanie apiek na pozadi, zrušil všetko čo bežne zvyšuje výkon batérie.
Aj tak klesá vykon velmi rychlo a z nabitie na 89% klesla na 42 za 6 hodin( a to som telefon nepuzival polovicu tohto času)
Čo môže byt následok.
Vďaka.
Asi zly kus ja s ip 14 pro bojujem od zaciatku ohladom baterie
Uvažujem nad výmenou baterie, aj ked telefon je ešte 3 mesiace v záruke. Neviem ako rýchlo by trvala reklamacia, a s akym výsledkom.’
Pri vymenu baterie vedia u nas v servise spravit za 2 hodiny.’
Ako si to riesil nakoniec ty?Dufal som ze kazda dalsia aktualizacia to zlepsi a nastal presny opak furt telefon vydrzal menej a menej dnes vydrzi na plne nabitie asi 4,5 h
Och, to ani nemá zmysel ho takto dalej pouzivat.
Mne nestaci ani tych 15-18 hodin.
Takže ak to ešte viac zdegraduje, vymenim baterku a bude.
Inak, tiež mám pocit že to každá aktualizácia zhorší.Otazne je ze ci vymena baterie pomoze .. ci to neni procesor alebo proste nieco na pozadi alebo celkovo iphone ako taky alebo ios
Vrátil som telefón do pôvodnych továrenských nastavení. Aj po opätovnom spusteni je ubytok baterky rovnako veľký. Neostáva mi nič iné, ako reklamácia. Uvidim ako dlho to bude Alze trvať a ako sa rozhodnú. Drž mi pallce. A vďaka za rady.
Roman píše:
Dufal som ze kazda dalsia aktualizacia to zlepsi a nastal presny opak furt telefon vydrzal menej a menej dnes vydrzi na plne nabitie asi 4,5 hAhoj,ja mam ten istý problem, za 3-4hod 50% baterky je fuč a telefon je teplejší. v servise i-store povedali, že to može súfisieť niečo z fotoaparatom.ten tiež nerobi tie fotky najlepšie....telefon je v zaruke
Podle mého názoru by to chtělo aby se podívali v servisu co je příčinou vybíjení baterie. Můžou vyměnit baterii nebo přehrát software. Řešil jsem podobný problém, kdy se mě vybíjela baterka na iPhone a problém mě pomohli vyřešit v Opravíme iPhone. Zkuste se tam zastavit.
Záruka na kapacitu batérie je bežne 1 rok. Pochybní predajcovia dávajú iba pol roka. Záruka na batériu (elektronika,...) sú 2 roky.