- Dobrý den,dnes jsem koupil použitá airpods pro 2 . Pán je odhlásil jak ze svého. iphonu i macbooku a mě pořád nejdou úplně spárovat do app. najít. Sluchátka fungujou. V "najít zařízení " to píše poloha nezjištěna,nebo Neshodné propojení Airpodů. Nevíte kde je chyba ? Děkuju za rady
Milan Ciml píše:
- Dobrý den,dnes jsem koupil použitá airpods pro 2 . Pán je odhlásil jak ze svého. iphonu i macbooku a mě pořád nejdou úplně spárovat do app. najít. Sluchátka fungujou. V "najít zařízení " to píše poloha nezjištěna,nebo Neshodné propojení Airpodů. Nevíte kde je chyba ? Děkuju za rady
Mikael píše:
A reset na pouzdru jsi zkoušelMilan Ciml píše:
Milan Ciml píše:
Mikael píše:
A reset na pouzdru jsi zkoušel
Zkoušel a nic. Připojil sem je i na manželky 13 mini a stejnej problém.
Teď sem koukal,každý sluchátko má jiný číslo. Tak to je v prdeli.
Co jste čekal? Krevety? Když nemáte na banány, tak nekupujte opici! Máte iphona a koupíte použitý sluchátka!
Mikael píše:
A reset na pouzdru jsi zkoušelZkoušel a nic.Přihlásil sem je i na manželky 13 mini a stejnej problém.
Milan Ciml píše:
Milan Ciml píše:
Mikael píše:
A reset na pouzdru jsi zkoušel