Před 15ti měsíci jsem koupil použitý iPhone XS z obchodu, který se specializuje na servis a prodej použitých iphonů. Ovšem i po této době mi kondice baterie ukazuje maximální kapacitu 100%. Připadá mi to zvláštní. I kdyby v době, kdy jsem telefon koupil byla baterie úplně nová, tak bych čekal, že po 15ti měsících nějaké to procento z maximální kapacity ztratí. Neví někdo čím to může být? Díky
Neřešil bych. Já měl iPhone X od vydání a baterka i tuším po 2,5 letech ukazovala 100% a už byla tak vypouklá, že jsem měl prohlý displej. Teď mám 13 Pro a to stejný. Od vydání a stále 100%
Aj ja mam zdravie 100% na 13 pro, ale baterie sa prehrieva a výdrž letí dole, ono to je asi bug no
Twisi píše:
Neřešil bych. Já měl iPhone X od vydání a baterka i tuším po 2,5 letech ukazovala 100% a už byla tak vypouklá, že jsem měl prohlý displej. Teď mám 13 Pro a to stejný. Od vydání a stále 100%Ok, je to zvláštní. Myslel jsem si, že jsem výmka, ale jak vidím, tak je nás víc. Díky moc
Peter píše:
Aj ja mam zdravie 100% na 13 pro, ale baterie sa prehrieva a výdrž letí dole, ono to je asi bug noOk, je to zvláštní. Myslel jsem si, že jsem výmka, ale jak vidím, tak je nás víc. Díky moc
Mebo baterka spatna
Mne se to stalo na vymenene baterce, i kdyz u jineho modeluk007 píše:
Mebo baterka spatnaMne se to stalo na vymenene baterce, i kdyz u jineho modelu
Je možné že v telefonu nemám originální baterii, ale telefon zatím špatnou výdrž nemá, tak to nechám být. Díky moc za odpověď.