Zdravím. Mám iPhone 12 PRO a chcel by som poprosiť o pomoc s jedným nastavením. V minulosti sa mi stávalo to, že často skoro ráno napríklad o 06:00 mi píplo nejaké reklamné upozornenie z nejakej nainštalovanej aplikácie, prišiel mi mail, pípol report s časom stráveným pred obrazovkou alebo mi niekto zavolal. Skrátka ma telefón budil. Hnevalo ma, že ma to zbytočne v noci/ráno budí, tak som si začal dávať na noc režim lietadlo a problém som vyriešil. Avšak potreboval by som, či existuje niečo také, že by som mal telefón v tichom režime alebo v režime lietadlo ako doteraz, ale s výnimkou jednej aplikácie, ktorej upozornenia by mi pípali aj keby ostatné upozornenia iných aplikácí boli stíšené/vypnuté. Skrátka upozornenia a volania by bolo vypnuté alebo stíšené, okrem jednej appky, ktorej upozornenia by mi pípali nonstop. Existuje spôsob, ako také niečo nastaviť? Ďakujem 🙏
Jde to podle mě přes soustředění.
Mám nastavení nerušit od určitého do určitého času. A kontaktovat mě mohou jen důležité osoby a vybrané aplikace.
Jediné co bych potřeboval je, aby se ten režim nerušit v určitém čase zapínal jen když jsem doma.
Ahoj Adame, toto by mělo jít vyřešit přes automatizaci v aplikaci "Zkratky". Zkus se tam podívat.
To jsem zkoušel, ale z pro mě neznámého důvodu když dám v automatizaci “příchod - když dorazim na určitě místo” (což je moje bydliště) tak nemohu přejít na další krok, ve kterém mám nastavit co se stane.
Přitom v HomeKit automatizace na rozsvícení světel po mém příchodu domu normálně funguje.
Tak ta automatické nejde z nějakého důvodu nastavit když chci aby se tak stalo mezi 23:00 - 05:00 vždy to musí bejt jakože od opačné a nevím proč. Například od 05:00 do 23:00 není problém, nebo třeba od 22:00 do 23:00. Ale jakmile chci 23 - 05 tak nemohu pokračovat 🥺