Zavřít reklamu
  • Odhlašování z webů #49803

Dobrý den,
    zhruba od konce loňského roku mi nefunguje trvalé přihlášení na stránkách na webu. Neustále vyplňovat přihlašovací údaje a souhlasit s aktualizovanýma cookies je strašně obtěžující. Nevíte někdo prosím, kde co nastavit, aby to opět zůstalo trvale přihlášené?
    Díky moc za odpověď.

Odhlašování z webů #49808

A je to v normalnim rezimu safari nebo v anonymnim rezimu safari?

Odhlašování z webů #49809

Ono to nemusi byt ani prohlizecem jako to je webovou strankou, ktera se nespokoji s povolenim pouze omezeneho “nutneho” trackovani a timto si vynucuje odsouhlaseni vseho…
    Osobne se s tim setkavam od noveho roku na dost strankach.

Co se tyka odhlasovani, to taky nemusi byt na strane prohlizece, ale opet webove stranky.

Odhlašování z webů #49812

Mne to dela to same kdyz jedu v anonymnim rezimu

Ale tech par webu jedu v normalnim rezimu s tam mne to neodhlasuje

Odhlašování z webů #49815

U anonymniho rezimu to je jasne 😉 ale tohle se deje od noveho roku (nejspise nejaka nova legislativa) a u nekterych, a nutno podotknout, velmi serioznich webu to mam uz tak po 10…
    U Googlu jsem si na to zvykl kdyz tam jednou za mesic zaskocim a zakazu mu vse co jde :D, ale je to uz dosti caste i u jinych portalu.

Odhlašování z webů #49821

No pekne “pocesky” to portaly obchcavaji 😆

Z nezbytnych alias nutnych vytahly tu “funkci”, ktera zjistuji jestli uz se souhlasilo/nesouhlasilo a nacpali je k analytickemu baliku, ktery vsak hlavne obsahuje smirovaci veci 😆
    Takze aby si portal pamatoval, ze je nesouhlaseno, tak musite odsouhlasit smirovani na pozadi 🤣

Odpověď na: Odhlašování z webů

celý text

.