Nazdar ako dlhoročný používateľ samsngu som sa rozhodol prejsť na Iphone a bojujem 😂😂😂 ako napríklad vytvorím QR kód k zdieľaniu wifi siete?Ide mi to cez skratky len pri vytváraní musím vždy zadať heslo k sieti.Neda sa to nejak bez toho ako v androide keďže som uz k sieti pripojeny?Dik
Pokud si tu zkratku vytvaris sam, tak musis po nacteni udaju o wifi:
- Pridat podrobnosti o siti k promenne SSID
- nastavit promennou Password na TEXT
- TEXT pak mit: wifi:S:SSID;T:WPA;P:Password;;
- Generovat QR z textu TEXT
Takto to mam ve zkratce a pouzivam pro Androidisty ja bez zadavani hesla k aktualni wifi siti. iPhony si sdili heslo skrze kontakty samy.
: ) píše:
Pokud si tu zkratku vytvaris sam, tak musis po nacteni udaju o wifi:Pridat podrobnosti o siti k promenne SSID
nastavit promennou Password na TEXT
TEXT pak mit: wifi:S:SSID;T:WPA;P:Password;;
Generovat QR z textu TEXT
Takto to mam ve zkratce a pouzivam pro Androidisty ja bez zadavani hesla k aktualni wifi siti. iPhony si sdili heslo skrze kontakty samy.
Ahoj, byl by zdroj na Zkratku? Dost mě to zajímá 🙂 díky
Dik za odpovede.Pridal som si tú tvoju skratku to je oka všetko ale problem ze nedokaze z telefonu automaticky vytiahnut password pre wifi a musim to davat stale manualne.
Na vygenerování QR kódu můžeš zkusit tento odkaz 😉 https://qifi.org/
Tak takto existuje nejaka možnost ako napriklad v androide ze kliknem na ulozenu wifi siet v telefone,zobrazi sa mi QR kod ktory ked naskenujem s inym telefonom tak sa mi automaticky pripoji na tu wifi bez nutnosti zadavania hesla atd. To co mi poslal a napisal Anonym je super funguje fajn ale aj tak musim na klavesnici zadavat password takze to moj problem neriesi.Dik
Ja jsem to kontroloval jeste i ted znova( naposledy jsem to pouzil na podzim) a nezadavam zadne heslo, proste mi to vyplivne QR kod s aktualne pripojenou wifi, kterou Android zarizeni normalne precte a do wifi site se pripoji…
Dik neviem kde moze byt problem skusal som to aj teraz doma QR som si poslal do compu a v iphone som dal vymazat wifi siet a po naskenovani mi pripajalo a napisalo neplatne heslo 😩
Este ma napada teraz pozeram jedno video,mozes pozriet ci mas v nastaveniach-shortcuts-untrusted shortcuts?a ak ani tak mas to zapnute?dik
Mam povolene neduveryhodne. Zkousim to na dvou zarizenich a ani na jednom to po me nechce psat heslo a z obou se Android telefon pripojuje do site.
Jinak, abych nezapomel, na obou zarizenich je stale 14ka.Ja mam 15.2.1 a tam uz nieje moznost povolit nedoveryhodne…. Fakt nerozumiem co je toto za joke preco to vobec obmedzuju takuto banalitu