Dobry den, chcela som sa spytat mam kupeny minuly rok iphone 12 pro a dnes mi zacat pisat chybu kamery ze je tam pouzity neznamy diel ako keby kamera nebola original od apple. Aktualizaciu mam urobenu a teda kamera tam menena nebola. Vedeli by ste mi s tym pomoct? 😔 dakujem
no, a kupovala jste ten telefon opravdu jako nový, nepoužitý a dříve nezapojený a navíc, kupovala jste ho od nějakého důvěryhodného dodavatele?
Kupovala som ho novy priamo v istores. 10.2.2021 este nema ani rok. A ziadny problem doteraz nemal. Mam uz niekolky iphone a vsetko od apple priamo bud z istores alebo istyle. Od inych nekupujem.
Pravděpodobně se to děje od nějaké z posledních aktualizací 15.x.x, kde byla zpřísněna kontrola nad neoriginálními díly. Pokud se to opakuje, tak do iStores na reklamaci. Pro jistotu ještě mrkni do Nastavení/Obecné/Informace/Číslo modelu, zda byl telefon kupovaný opravdu jako nový ... musí začínat M 😉
https://www.letemsvetemapplem.eu/2018/01/29/jak-jednoduse-poznat-jestli-je-vas-iphone-novy-repasovany-nebo-vymeneny/Cislo modelu je: MGMM3CN/A je ti kupovane primo v istores, tak je ti urcite original, ale proc tam pisu ze neni ;-( vytaca mna to.