Dobry den ,potrebuji poradit .Manželku sem na jejím iPhone přidal do rodinného sdílení a pod stejným Id účet / nastavení jak u mého iPhone .Jak udělat aby se ji nezobrazováo mě cisla z firemni sim? Deluji moc za radu.
Pockej, ty jsi dal manzelce na mobil sve Apple ID? To ale neni zadne rodinne sdileni 😉 to je druhe TVE zarizeni se vsim vsudy.
Jo já vim ,mám to tak i s deckama ,vše je vyple na mobilech při sdílení číslech atd ,jen proste firemni sim co mám druhou v mobilu tak se ji tam furt zrcadlí
@ Tomas: nezlobte se, ale i s dětma jste udělal to nejhorší a bohužel i nejhloupější, co jste mohl. Všem založte jejich vlastní Apple ID, všem nastavte správný věk, pak zříďte na svém Apple ID rodinu a všechny do ní připojte. Pokud to mneuděláte, tak se Vám to dříve nebo později šeredně vymstí.
Ja tak nad tou silenosti docela premyslim a vazne tohle reseni musi delat extra bordel.
I kdyz se vse vypne, tak mnoho veci z proste logiky nejdou vypnout. A naopak dost veci tim zablokujes, napr. iMessage a Facetime. Nemluve o “problemku” ktery by nastal ztratou/poskozenim jednoho z tech mobilu…Nic bordel nedělalo až na ty hovory z jedné sim. Ale už sem udělal všem vlastní ID . 🙂
A je vše Ok ,až teda mi nejde manželku přidat do moje domacnost na ovládání chytreho zařízení domu. Pozvánku pošlu na už její účet ID a nejde ji se přidat .Kurec, u kluku vše proběhlo v pohodě ,jen u manželky zasek 🙂 ."vydržať", ono si to někdy potřebuje "sednout" a po chvíli to "samo" začne fungovat 🙂
🙂 ano mnohdy se mi to tak potvrdilo jak pisete .
Dekuji moc za Vaše rady a pekny den Vám přeji .Ještě prosím o jeden doraz jestli víte .
Když jsem teda změnil ID na manzelcinym IPhonů ,tak její Apple Watch 6cellular přestal fungovat má datech kdy nejí potřeba mít iPhone u sebe .Musím je znova nastavit ?Bordel to urcite delalo v Appstore. Tak stejne to deckam urcite delalo bordel v Apple Arcade (Gamecenter). Pokud meli hry synchronizovane s icloud uctem (tvym) tak se jim mlatily treba i ulozene pozice apod.
Samozrejme jak jsem psal, prisel jsi tim o imessage a facetime. Nemel jsi synchronizacni zalohy na icloudu a dalsi povypinane veci.Ano musis, protoze jsou sparovane s tvym ID v byvalem manzelcinne drzeni 😉
Apple Watch jsme nemusel prenastavit ,vše funguje i s novým manzelcinym ID Iphonu 😉 A ano vše jak má i bez mobilu.