Dobry den, viete mi poradit preco mi ani nie po roku pouzivania iphonu 12 pro rychlo klesa zdravie baterie?
Za poslednych 30 dni mi kleslo zdravie baterie z 94% na 90%
To je velmi rychla strata %.
Ďakujem
Ja som to mal na 12 pro max… cca 6 mesiacov pohoda asi zo 100 na 95% ale potom za 2 mesiace to islo z 95 na 85% tak som to dal reklamovat a bola to chyba od výrobcu (zahrievanie pri ťažších app. bateria aj display, samovoľne resetovanie), takze tam bolo menené iphone rear system cize repas. diel a reklamácia prešla. To bolo pred mesiacom a pol a stale mam 100% takze daj reklamovat lebo to nieje vporiadku.
PS: pri reklamácii ma odhovárali, ze to je od bežného používania a ze to neprejde takze to daj reklamovat 😉Já jsem měl iPhone 12Pro osm měsíců a při nedávnem prodeji měl stále 100%. Nabíjím vždy přečtěte celou noc a někdy dobíjím i přes den. Baterii drtí jen aplikace od Facebooku Tik Tok. Facebook jede stále na pozadí i když ho máte vypnutý.
Mám 12Pro Max s aktuální verzí IOS, nabíjím často, v autě se připojuji kabelem pro Carplay a po roce mám stále 100%. Popsaný rychlý úbytek je jednoznačně nějaký hw problém.
@Dean: reklamovat, nejlépe do 12 měsíců od koupě, to ještě padá do Apple worldwide care a řeší to přímo Apple.