Zdravím. Zvažuji zredukovat to, co tahám s sebou za doklady. Ztoho co s sebou potřebuji je občanský prukaz, řidičský průkaz, kartička pojištěnce a kreditní bankovní karta. kreditku mám sice ve Wallet aplikaci a platím s ní od prvního dne kdy byla funkčnost uvedena. Nicméně je embasovaná a tak někdy, no může se hodit. Občanský průkaz a řidičský průkaz v elektronické verzi nebude asi nikdy. Tak je musím mít s sebou.
Otázka: ta přídavná peněženka je MagSage. V práci používám nabíjecí MagSafe stojánek. Občanský průkaz mám biometrický a mám v něm i několik certifikovaných podpisů. Nevím jak ty technologie fungují a tak mám obavu, že pokud budu mít v přídavné walet peněžence doklady, že při nabíjení bych mohl poškodit (vymazat, zablokovat) čip v občanském průkazu. Na ministerstvu vnitra, které má tato doklady pod sebou mi nikdo nedovedl odpovědět. Na moje dotazy se dívali jako bych spadl z měsíce a nebo jako když Giordano Bruno tvrdil, že Země je kulatá. Prostě tydýti.
Očekávám, že tady se najde někdo kdo to již používá a potvrdí mi, že se občance nic nestane. Třeba test na youtube by bodl...
Mě osobně nejde iPhone 12 Pro nabíjet pomocí MagSafe v případě, že je na něm již přichycená peněženka plná karet (řidičák, občanka - klasická, kartička pojištěnce 100kč bankovka)
Já si jí nemohu vynachválit. Chtěl sem se zbavit klasické peněženky, která mi vždy zabrala celou kapsu, a toto byl ideální způsob. Peněženka na koženém pouzdře od Apple drží perfektně a nepadá.
Vejdou se do ní tři karty a složená bankovka. Z počátku se zdá nereálné do toho narvat tolik věcí, ale časem trošku povolí. Platební karty mám ve Wallet v telefonu.
iPhone mi v klidu vydrží celý den, takže nemám potřebu jej během dne nabíjet. Maximálně v autě, ale protože používám CarPlay, musím stejně připojovat telefon přes lighting.
Na noc používám MagSafe nabíječku (prozatím asi nejhorší Apple kup co jsem kdy udělal) a peněženka během toho odpočívá na botníku a čeká až jí ráno zase přichytím a vyrazím do světa 😀Tím pádem nevidím žádné omezení a jak píši výše, peněženku si nemohu vynachválit.
Mám tu první verzi bez možnosti aplikace Najít.
Magsafe peněženka drží na telefonu, ale přes ní nejde nabíjet. Není to magsafe kryt. Tzn před použitím magsafe nabíječky je nutné prostot na magnet na telefonu uvolnit