Ahoj lidi,
mám IP11 + aktualizaci na ios15 a ... když mi přijde email, mám upozornění odznakem. Pokud email přečtu, odznak o nové zprávě nezmizí. Poradíte mi co s tím ? Dí¨ky
Ahoj lidi,
mám IP11 + aktualizaci na ios15 a ... když mi přijde email, mám upozornění odznakem. Pokud email přečtu, odznak o nové zprávě nezmizí. Poradíte mi co s tím ? Dí¨ky
Zkusil bych úplně vypnout aplikaci Mail, popřípadě zprávu otevřít a celou “diskuzi” jednotlivě proklikat. To pomohlo mě. Já mám zase problém s mailem v iOS 15 takový, že mě chodí maily, ale nikdy mě to zvukově neupozorní. Už jsem zkoušel vše a nikdy prostě mail “nepípne”. Je to strašně otravný. No a v Safari mě štve, že mě zmizí řádek s adresou a musím vypnout aplikaci a zapnout znovu.
díky Twisi.
já jsem zapomněla upřesnit, že jde o nainstalovanou app seznam email. Někdo mi říkal, že může být chyba v té appce. Jinak zvuky chodili pravidelně, až to štrašně otravovalo mě :))) Proto jsem zvuk vypla a dal jen odznak.. Krásné, jak chceme oba něco jiného 😉
Pokud jde o Email.cz od Seznamu, tak to je bug v samotné aplikaci, konkrétně od verze 4.5.x 🙁
O tomto bugu jsem v září informoval v rezenci aplikace na App Store a e-mailem na podporu Seznamu - doteď bez odezvy. Buď na to časem vývojáři přijdou sami a opraví to, nebo se s tím budeme muset sžít, protože Seznamu jsou názory uživatelů naprosto u z---u ... a hodnocení aplikace tomu taky odpovídá. Dříve měli průměr 1,7 a teď 2,2 - což nechápu, za co to nabrali 🙁
Tak aplikaci od seznamu jsem odstranil už dávno. Úplná tragédie 😂
Aha, tak to moc děkuju za zkušenost RoSh. Nejspíš budu následovat většinu a app od seznamu půjde z telefonu 🙂
Díky za rady!