dobry vecer, chcel by som sa spytat ci je normalne aby moj 12 pro max kupovany 2.2.2021 mal tak malu max. vydrz baterie (86%)…ci to nieje chyba baterie aj ked pouzivam klasicku originalnu pomalu nabijacku a este sa pri zatazi dost prehrieva ci sa to da vobec riesit cez reklamaciu zariadenia. Dakujem za odpoved
Je to divné, já mám 12 Pro Max od 12/2020 a mám 100%. Nabíjení používám výhradně 5W přes noc.
No je to uz poznat pri tej vydrzi posledny mesiac vyuzivam telefon kazdy den na 150% baterie…neviem jak to mam riesit.
Andrej píše:
No je to uz poznat pri tej vydrzi posledny mesiac vyuzivam telefon kazdy den na 150% baterie…neviem jak to mam riesit.Už dávno mal byť vrátený, 86% zodpovedá silnému používaniu po dvoch rokoch. Neviem či už nebude neskoro.
Ale za pokus by to stalo… nemam skusenosti s reklamaciou, vie niekto poradit ako postupovat? Dakujem
Andrej píše:
Kupoval som ho cez O2 eshop.Treba sa zobrať ísť na O2 pobočku a opísať závadu a reklamovať.
Takze dik za radu…iphone som dal reklamovať a podarilo sa, bolo zistených viac chýb takze bol vymenený “iphone rear system”