Ahoj,
včera sem si pořídil iPhone 12 Pro a k němu kožený Apple obal. Bohužel jsem si během dnešního dne všiml, že telefon mi z pouzdra vyjíždí.
Normální mi to nepřijde, ale zajímá mě, zda-li jste se setkali s podobným problémem.
... a co třeba to pouzdro reklamovat? To Vás jako nenapadlo? Když něco nefunguje, myslíte, že dotazem se něco spraví?
Ahoj Adame, mám stejný problém se silikonovým obalem. Bohužel mi to stejné kdysi dělal i originální kožený obal na iPhonu SE 1. generace. Mám obavy, že je to dáno konstukcí a hranami telefonu. Na zaoblených hraných mi obal vždy seděl v pohodě. Myslím, že není důvod co reklamovat.
Adame děkuji, měl jsem předtím 7 Plus a tam kožený obal seděl bez problému. Tady mě to trochu štve spíš z principu, už jen kvůli té ceně…
Aspoň vím, že nejsem jediný.Já měl 11 Pro Max a taky bez problému, bohužel to fakt dělají ty hrany. Za tu cenu je to trochu smutné, když telefon vytáhneš z kapsy a obal ti vyjíždí. Mám v plánu kupovat průhledný obal Spigen Liquid Crystal, tak uvidím jak bude držet. Kdažtak mohu potom napsat info. 🙂
Pred 5 mesiacmi som kupil pitaka aramid obal na 12 pro max.
Najlepsi obal aky som mohol kupit.
Doporucujem