Zavřít reklamu
  • iCloud bez kódu? #46585

Zdravím,
    Chci se zeptat na jednu věc ohledně iCloudu, pokud s tím má někdo už zkušenosti. Mám doma přihlášený iCloud s tím že to mám přihlášené pernamentně aby si to pamatovalo to moje zařízení (PC). Jenže jednou za nějaký čas asi tak 3 týdny nebo měsíc mě to stejně odhlásí a vždy to chce kód z mobilního telefonu. Je možné tuhle "ochranu" nějak obejít? Třeba tím, že každý týden ten icloud přihlásím, pak to znova přihlásím a ta 3 týdenní doba poběží jakoby odznova? Mám docela problémy teď s mobilem a notifikacema tak se mi furt nechce zadávat ten kód.

iCloud bez kódu? #46586

Michal píše:
    Zdravím,

Chci se zeptat na jednu věc ohledně iCloudu, pokud s tím má někdo už zkušenosti. Mám doma přihlášený iCloud s tím že to mám přihlášené pernamentně aby si to pamatovalo to moje zařízení (PC). Jenže jednou za nějaký čas asi tak 3 týdny nebo měsíc mě to stejně odhlásí a vždy to chce kód z mobilního telefonu. Je možné tuhle "ochranu" nějak obejít? Třeba tím, že každý týden ten icloud přihlásím, pak to znova přihlásím a ta 3 týdenní doba poběží jakoby odznova? Mám docela problémy teď s mobilem a notifikacema tak se mi furt nechce zadávat ten kód.

Odhlásím a pak přihlásím* překlep

iCloud bez kódu? #46587

Uvedomujes si co jsi prave napsal? 🙂

iCloud bez kódu? #46588

🙂 píše:
    Uvedomujes si co jsi prave napsal? 🙂

?

iCloud bez kódu? #46589

Tak ty chces nahradit “systemove bezpecnostni odhlasovani” uzivatelskym co tyden, v domeni ze tim “obejdes” 2FA 😆

Vypnuti 2FA by jsi mel najit ve sprave tveho iCloud uctu.
    Durazne ale vypnuti 2FA nedoporucuji!

iCloud bez kódu? #46590

🙂 píše:
    Tak ty chces nahradit “systemove bezpecnostni odhlasovani” uzivatelskym co tyden, v domeni ze tim “obejdes” 2FA 😆

Vypnuti 2FA by jsi mel najit ve sprave tveho iCloud uctu.

Durazne ale vypnuti 2FA nedoporucuji!

Já ale nechci vypnout dvoufázovku. Jen chci aby mě to přestalo odhlašovat na důvěryhodném zařízení. Jaký to pak má smysl když to důvěryhondné stejně není a vždy tě to odhlásí tak či tak 😀 .. a zjistil jsem že když se odhlásím ručně a znovu se hned přihlásím tak to po mě kód nechce. Kód to chce až v okamžiku kdy mě to odhlásí samo. Tak jsem přemýšlel že tím, že jsem to odhlásil a nanovo přihlásil si to zapamatuje ten můj účet jakoby "nově přidaný" a další měsíc to nebude otravovat :D.. v praxi nevím jak to funguje jestli mě to odhlásí i s tímhle co dělám nebo ne.

iCloud bez kódu? #46591

Michale, znas to rceni "duveruj, ale proveruj"?
    Takze to, ze je dnes tve zarizeni duveryhodne, neznamena ze bude duveryhodne i za mesic. Takze proto to systemove odhlasuje a vyzaduje to 2FA, aby to predeslo pripadnym bezpecnostnim problemum.

iCloud bez kódu? #46594

... no a není nejlepší jednou za týden ten PC restartovat? Nebo jej nastavit na automatický restart týden co týden? Zbavíte se toho svého "pseudo-problému" a tomu PC to jen prospěje, co si budeme povídat. 🙂

iCloud bez kódu? #46595

Ale on Karle nepise Macu, ale o PC, u nej se s restartem automaticky pocita 🙂

Odpověď na: iCloud bez kódu?

celý text

.