Dobrý den, asi 2 dny zpátky se telefon odpojil od wifi a ukázalo se k síti se nelze pripojit, to samé i u druhé wifi. Počítač i tablet jsou normálně připojeni bez problému. Zkoušela jsem už všechno, resetovat router, tovární nastavení telefonu, prostě všechno, ale pořád to nejde.. Co mám prosím dělat?
Mikael píše:
Resetuj si nastavení sitěMikael, ty si hrozny chuj...Nemas riesenie a kazdemu radis obnovenie telofonu. Tera si jemny a iba reset siete...
Mikael píše:
Resetuj si nastavení sitěZkoušela jsem, ale nic, pořád to nejde
🙂 píše:
A na sousedovu wifi se pripoji?nezkoušela jsem to, nemám heslo. Ale myslím si že to taky nepujde, když se doma nepřipojím ani na jednu wifi
dk26 píše:
🙂 píše:
A na sousedovu wifi se pripoji?
nezkoušela jsem to, nemám heslo. Ale myslím si že to taky nepujde, když se doma nepřipojím ani na jednu wifi
Znat sousedovic hesla na wifi je zaklad 🙂
Al ted vazne, seber se, projdi se po okoli jestli se na nejakou "free" nepripojis 🙂🙂 píše:
dk26 píše:
🙂 píše:
A na sousedovu wifi se pripoji?
nezkoušela jsem to, nemám heslo. Ale myslím si že to taky nepujde, když se doma nepřipojím ani na jednu wifi
Znat sousedovic hesla na wifi je zaklad 🙂
Al ted vazne, seber se, projdi se po okoli jestli se na nejakou "free" nepripojis 🙂
No zkusím zítra ráno v busu, ale i kdybych se připojila tak co to vyřeší, když to njede doma?
Nevyresi to nic, ale vyradi to tu moznost, za ti odesel wifi modul 😉
Co je lepsi? Nefunkcni wifi modul a nebo spatne nastaveny router v podobe whitelistu (pises reset routeru, ale pochybuji ze to byl reset, spise restart)🙂 píše:
Nevyresi to nic, ale vyradi to tu moznost, za ti odesel wifi modul 😉Co je lepsi? Nefunkcni wifi modul a nebo spatne nastaveny router v podobe whitelistu (pises reset routeru, ale pochybuji ze to byl reset, spise restart)
A kdyby odešel modul, tak co to pro mě znamená?
Když ti odejde router, tak máš buď plnou sílu wifi (ale bez dat) jako když vyndáš datový kabel. Nebo nejede vůbec. Proto prvně vyzkoušej jinou wifi na jiném routeru. Pokud není problém v mobilu, bude v routeru, nebo kabelu nebo u poskytovatele.
Vylučovací metodou musíš zjistit kde a pak vadný prvek odstranit.
.. z tabletu si udělejte wifi hot-spot a zkuste se telefonem k němu připojit, nejjednodušší volba 🙂
No dneska jsem se zkoušela připojit v autobuse i u kamarádky doma a nikde to nejde, takže bude chyba asi v telefonu. Co mohu teda udělat?
Pokud jsi delala obnoveni tovarniho nastaveni bez zalohy, tak je to HW problem a telefon do servisu.