Ahoj lidi,
Jsem úplný mamlas co se tyče chytrých telefonů, ještě měsíc zpátky jsem používal tlačitkové Véčko od Nokie. 😁 Chtěl bych poradit, mám v plánu koupit své partnerce iP, už jsem se po dalekosáhlém přemýšlení rozhodl, že to bude nejspíš 11. Nevím jen jakou kapacitu úložiště vybrat. Když pominu fakt, že moje partnerka je typická uživatelka telefonu - žena, tudíž fotí kdejakou kravinu a to minimálně s pětinásobným cvaknutím spoustě, stále řeším otázku zda je lepší mít větší kapacitu. Chápu souvislost - větší kapacita=více místa na “zbytečné” fotky. Řeším spíše, jestli to má také nějaký vliv na ostatní funkce...jestli třeba, když je úložiště víc zapráskané tak je telefon pomalejší? Či snad jiné podobné vlivy... Předem děkuji za rady, případně zkušenosti.
Tak u iP nehrozi zpomalovani kvuli zaplneni disku. At uz z duvodu, ze tohle byla otazka spise plotnovych HDD, ktere zapisovaly od rychleho stredu k pomalejsim krajum.
Co se tyka kapacity, tak to je individualni. Pokud potrebuje mit v telefonu stovky alb hudby, tisice fotek a stovky videii, nejake filmy, stovky aplkaci na kazdou blbost, tak ji nebude stacit ani 256GB.