Ahoj, chci se zeptat jestli se někomu taky stává, když má iPhone na nabíječce, že telefon probíjí? Zejména rámečky foťáků. Je to běžný ? U předchozích modelů jsem to nezpozorovala, až teď u 11ctky.
Díky
No já četla, ze u starších zařízení to bylo běžné. Telefon lehce šimrá, když se nabijí po přiložení foťáku na citlivější místo ( jemnější kůži, třeba ze spodní strany paže. ) 🤷♀️😀😀
To som mal na iphone 6s aj 7 aj na Macbookoch...
https://discussions.apple.com/thread/8406491
Je to bežné...
... no běžné u Apple produktů to možná je, ale normální to není ani náhodou, co nejdříve ten telefon reklamujte, fakt to není "sranda"
To opravdu není sranda, těch 5V je přímo smrtících😀. Jo nezapomeňte zmínit něco o poruše nabíječky a to že mně do telofunu půjde 230v😀
Trošku jste mě všichni vyděsili.
Doufala jsem, ze to děla většině lidi 😀
Není to jako, ze by mi to dalo ránu. Ale prostě to šimrá lehce. Jen ten rámeček od foťáku. Nic jiného. 😀@Martin: napětí není problém, problém je, že tam jsou tam 2A, ale hlavně to probíjení znamená, že je vevnitř nějaká chyba, která může vést až k fatální destrukci v podobě výbuchu baterie. Takže až budete příště rozumovat o 5V, vraťte se nejdříve do školy na hodiny fyziky, chemie a mechaniky.
A sakra zapoměl jsem na 2A stejnosměrného napětí 5V tedy 10w a doprdele😂
Zkus se znovu zamyslet komplexněji a popřemýšlej, co to znamená ve spojení s Li-Ion baterií a vysokou pravděpodobností její poruchy. Možná se pak přestaneš točit na pár číslech vytrhávaných z kontextu.