Dobrý den, poradí mi prosím někdo s problémem ohledně navýšení kapacity icloud? Mám iphone 6s 128 gb. Kapacitu mám téměř zaplněnou (především fotky a videa). Chtěla jsem si navýšit kapacitu icloud na 200 gb za 79 kč měsíčně, ale nedaří se. Postupuju následovně: Jdu do nastavení Jméno, Icloud, spravovat úložiště, změnit tarif úložiště, vyberu 200 gb a dám Koupit. Napíše hlášku: "Požadováno ověření. Evropská legislativa požaduje, aby banky ověřily určité transakce." Pak vyskočí náhled internetového prohlížeče, taková ta klasická stránka s informací, že do aplikace banky přišel "klíč" k potvrzení, a aby se tato stránka nezavírala, že se automaticky aktualizuje. Jenže, abych se dostala do aplikace mobilní banky, tak musím na plochu iphonu nebo alespoň dvojklikem na seznam otevřených aplikací. Dvojklik nefunguje a když jdu na plochu náhled internetového prohlížeče zmití a i když "Klíč" v bance potvrdím, nejde dále pokračovat, protože stránka, která by se měla sama aktualizovat po potvrzení klíče zmizela. I když jsem zkoušela v náhledu internetového prohlížeče dát "otevřít v Safari", tak tam se mi stránka načte jako prázdná stránka. Neví někde v čem je problém? Děkuji
a co to celé udělat přes počítač? Nebylo by to poholdnější a rychlejší? Oznámení o potvrzení z banky vám normálně má dorazit jako klasické oznámení na plochu, tam jej potvrdíte a samo to má skočit zpět do toho ověřovacího okna.
Btw. jakou máte banku?To samé jsem řešil před 14 dny. Stačilo se v PC(ntb) přihlásit mým apple ID na http://www.icloud.com a navýšení se mi povedlo na první pokus. Když jsem navyšoval v iPhone, tak to vždy dopadlo tak jak popisujete.
Přes počítač jsem to zkoušela, ale nepřišla jsem na to, jak to mám udělat. Na icloud.com jsem se normálně přihlásila, ale nevím jak dál pokračovat, proklikala jsem se skrz na skrz, ale nenašla jsem, můžete mě prosím navést. A banku mám mbank. děkuji
Jen malé upozornění. Jestli jsem to dobře pochopil, tak chcete využít ICloud k uložení dat z IPhonu a data v IPhonu smazat, kvůli uvolnění místa. ICloud ale nefunguje jako klacické úložiště, ale jako záloha, takže když něco z IPhonu nahrajete na ICloud a poté to smažete v IPhonu, smaže se to i z ICloudu.
to Bady: máte pravdu, vůbec jsem nad tím nepřemýšlela. Každopádně díky všem za odpovědi
Mirek R. píše:
To samé jsem řešil před 14 dny. Stačilo se v PC(ntb) přihlásit mým apple ID na http://www.icloud.com a navýšení se mi povedlo na první pokus. Když jsem navyšoval v iPhone, tak to vždy dopadlo tak jak popisujete.A kde přesně jste to icloud.com navýšil?
@Pavel: umíte číst?
Mám obdobný problém, ale dělám přímo na Macu. Ověřím kartu (Twisto), potvrdím platbu, jak na mobilu, tak v Macu. Vše se tváří, že OK. Kliknu na HOTOVO, ale nic se nestane a prostor se mi nenavýší. Zkoušel jsem z Mac i z Iphone :/// Nevíte někdo, co s tím?
Mám úplně stejnou situaci jako Světla. Protože mi nejde navýšení, resp. potvrzení platby přes iphone, zkouším navýšit úložiště na webu icloud.com. Po přihlášení vidím pouze odkaz na support, viz. i odkazy výše. Stáhnout iCloud pro windows mi nejde, ráda bych využila pouze webové stránky. Děkuji za radu.
Zdravím. Mám stejný problém. Jak jste to nakonec vyřešila?
Mirek R. píše:
To samé jsem řešil před 14 dny. Stačilo se v PC(ntb) přihlásit mým apple ID na http://www.icloud.com a navýšení se mi povedlo na první pokus. Když jsem navyšoval v iPhone, tak to vždy dopadlo tak jak popisujete.
dobry den muzu se zeptat jak? mne to pres pocitac nejde.