Dobry den, nechtic jsem vymazala ikonu facebooku z plochy, facebook neni odinstalovany, stale ho mam, ale nemuzu najit ikonu. Nevite prosim nekdo jak to vratit zpet na plochu nebo kde to najdu? Dekuji.
mrkni se do knihovny aplikaci posledni stranka posunutim v pravo
Mikael píše:
mrkni se do knihovny aplikaci posledni stranka posunutim v pravojo tam ten fb najdu, ale jak ho dostanu zpet na plochu (stranku, kde jsem ho mela predtim)?
nastaveni - plocha
pro nove aplikace, mel by fungovat i drag /drop z knihovny na plochu u tech co na plose nejsou
ja nevim jestli si dobre rozumime:(:D ja potrebuji dostat fb z knihovny aplikaci na plochu hned vedle messengeru:).
ten drag/drop co to prosim znamena?:)
zkus tam vrátit tu ikonu!
to jsem zkousela nekolikrat a nejde to;)
A nebude nejjednodušší pro tebe to odinstalovat a nainstalovat znova?
Kristina píše:
ten drag/drop co to prosim znamena?:)Dlouze podržet prst na ikoně v Knihovně aplikací (prst nezvedat) a přetáhnout směrem doleva na požadovanou plochu a místo ... viz video v tomto odkazu od času 9:12 😉
nejde to ani odinstalovat prave, to je prvni vec co jsem zkousela. nejde to ani pretahnout, nemohu to ani instalovat znovu, protoze aplikace je stazena, v app storu se pise "otevrit"... ona v tom telefonu fyzicky je, ale najit ji umim jen pres knihovnu, na plose neni a neumim ji tam dostat.
Jen pro jistotu, musis to pretahnout z knihovny aplikaci, to neni seznam aplikaci v nastaveni, ale posledni obrazovka, ke ktere se dostanes pretahovanim obrazovky doprava. Chvili mi to trvalo, nez mi to doslo, treba mas stejny problem, ze to delas z nastaveni a nebo potom, co vyhledas aplikaci pres search okno.
Huraa mam to! Filipku moc dekuji!:)) a vsem ostatnim dekuji za trpelivost!:)
Filip píše:
...musis to pretahnout z knihovny aplikaci, to neni seznam aplikaci v nastaveni, ale posledni obrazovka, ke ktere se dostanes pretahovanim obrazovky doprava...Právě proto jsem ve svém předchozím příspěvku dával odkaz na video i s časem, kde to bylo jasně znázorněno ... ale předpokládám, že se Kristina na to ani nekoukla 😉
Mrkla, neboj. 😊 Děkuji všem!