Posledních pár měsíců mi nejdou posílat e-maily v aplikaci Mail. Píše mi to hlášku: "Poštu nelze odeslat Zkontrolujte nastavení serverů odchozí pošty v nastavení Účty a hesla." V aplikaci Mail mám jen jeden mail a to icloud, nevím,co mám v nastavení upravit, nic jsem tam neměnila a 3 roky vše
fungovalo, pořídila jsem si teď nový iPhone a problém je stále stejný. Uměl b mi někdo poradit? 🙂
Nastaveni->Pošta->Účty->iCloud->iCloud->(uplně dole)Pošta->SMTP
tam máš nastavené co?
Mělo by tam být iCloud SMTP Server pokud neni tak klikni a hned prvni by měl být ten iCloud SMTP Server tak jej zapni.TomB píše:
Nastaveni->Pošta->Účty->iCloud->iCloud->(uplně dole)Pošta->SMTPtam máš nastavené co?
Mělo by tam být iCloud SMTP Server pokud neni tak klikni a hned prvni by měl být ten iCloud SMTP Server tak jej zapni.
To iCloud SMTP server mám zapnuté, pak tam jsou staré e-maily pod Googlem, kde to mam vypnuté. A pak tam mám ješte T-Mobile CZ SMTP server, to nevím co je, ale je taky vypnutý.
Blanka píše:
TomB píše:
Nastaveni->Pošta->Účty->iCloud->iCloud->(uplně dole)Pošta->SMTP
tam máš nastavené co?
Mělo by tam být iCloud SMTP Server pokud neni tak klikni a hned prvni by měl být ten iCloud SMTP Server tak jej zapni.
To iCloud SMTP server mám zapnuté, pak tam jsou staré e-maily pod Googlem, kde to mam vypnuté. A pak tam mám ješte T-Mobile CZ SMTP server, to nevím co je, ale je taky vypnutý.
Zkusila jsem pozapínat vše a stale to odesílání e-mailů nefunguje, takže problém bude asi někde jinde. Ale netuším kde.
Tak kdyby měl nekdo stejný problém, tak už vyřešeno. Poskytovatel wifi mi blokoval SMTP servery, takže mi iCloud server zadal do výjimek a nyní vše běží jak má. 🙂
... no, takový poskytovatel připojení je pěkný idiot, ale fajn, že se to podařilo vyřešit
Blanka píše:
Tak kdyby měl nekdo stejný problém, tak už vyřešeno. Poskytovatel wifi mi blokoval SMTP servery, takže mi iCloud server zadal do výjimek a nyní vše běží jak má. 🙂Uzasny poskytovatel 🙂
🤦🏻♂️ No tak to je teda opravdu poskytovatel wifi. Ještě že jsi nenapsala poskytovatel internetu:)) Každopádně dobrý že se to vyřešilo!