dobrý den mám problém u iphonu 5s má už hodně za sebou ale je rychle a tak.. už homám nějaký 2 roky ale je teda použitý fungoval úplně v pohodě
ale asi před dvěms měsíci jsem si vyl vyměnit baterku je to originální od applu asi první měsíc fungoval bez problému ale teďka druhý měsíc je to hrozný iphone se hrozně přehřívá a asi největší problém je ten že když iphone nabiju na 100% tak jsem na mobilu např hodinu v kuse asi ubyde tak 15% a potom jdu spát a přes noc ubyde zbylích 75% takže je úplně vybytý. když jsem tam měl starou baterku tak se nic takovýho nestávalo, nevím co mám teďka dělat jestli jít znova vyměnit baterku nebo tak. Nový telwfon si zatím kupovat nechci je mi to totiž líto když se zatím neseká nic
reklamace v servisu kde vymnenili baterku
predtim jeste zkusit povypinat polohove sluzby aplikaci co se bezne nepouzivaji
kde to menili?
vymena s origo baterkou bude tak 2200,- ne?ehm dobrý den baterka stála 650kc.. aji s vymenou taky se mi to zdalo ze je to nejak malo psala jsem tam a oni napslai ze to neni baterkou ale chyba v disku..
dobrý den baterie je uz reklamovana prehrivani uz prestalo ale vybijeni je furt stejny.......................... jinak kapicitu baterie tam nemam
zkuste na noc shodit vsechny appky
a taky pocypinat aktualizace na pozadi, polohove sluzby...
a zkuste to
dobry den uz jsem to zkusila a nic se nestalo povypinala jsem snad vsechno co se dalo ale to vybijeni je hrozny dale jsem prisla na to ze muj telefon nejde nabyjet jinou nabijecnou od apple nez tou nou a jindy to slo