Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s výměnou zadního krytu u iphonu 11 pro. Jaké jsou vaše zkušenosti? Kde jste měnili? Viděl jsem video jak oprava probíhá a po zhlédnutí se mi do ní moc nechce. Díky za odpověď.
jediná opravdu funkční cesta je komplet výměna v autorizovaném servisu, ale za to dáš "balík". Já bych si koupil neprůhledný tenký kryt a hotovo.
pokud si nechate neatorizovane vymenit zadni sklo porusite tom zaruku na vyrobek danou vyrobcem - v autorizaku to poznaji ze to bylo meneno.
skús ccc servis oni su autorizovaný a zdá sa mimže me ia ja zadné sklo
Kdyz jsem byl v iwant v Praze tak tam přišel pán s prasklým sklem na zádech u iP 11Pro. Oprava by ho pry vyšla na 17 tisíc a to formou výměny za nový (repasovaný) kus.
PetrS píše:
Kdyz jsem byl v iwant v Praze tak tam přišel pán s prasklým sklem na zádech u iP 11Pro. Oprava by ho pry vyšla na 17 tisíc a to formou výměny za nový (repasovaný) kus.exchange program (tedy vymena za novy kus) vyjde u modelu 11 pro na 18 990,- u 11 pro max stoji 19 990,- s tim, ze zaruka na dil (novy telefon) bezi od puvodni zaruky a nebo je to 90 dni pokud uz zaruka skoncila