Zavřít reklamu
  • Baterie ip11 #42186

Zdravím, jdu s žádostí o pomoc.
    Od října mám ip 11, koupený v Datartu.
    Za tu dobu mám kondici baterie 94%. Není to ani tak, že bych na něm byla pořád, na nabíjení jsem si dávala pozor.
    Pochodím s nějakou možností na reklamaci, že by se mohlo jednat o vadu baterky? Pár lidí v mým okolí ho má třeba jen o nějaký týden dýl a kondici mají 98-99%.
    Než začnu jednat a v budoucnu plánovat výměnu baterie, chtěla jsem se prvně poptat.
    Přeji pěkný den. 🙂

Baterie ip11 #42188

me po posledni aktualizaci 11 vydrzi sotva pulku co pred tim kondice baterie je 100% predtiˇ jsem nabijel po 3-4 dnech tet kazdy den a to telefon tarka nepouzivam

Baterie ip11 #42189

pokud se vám telefon nevypíná samovolně není důvod to moc sledovat. Pokud však vám během prvního roku klesne kondice baterie někam k 85 % nebo méně, pak reklamujte, ale musíte to reklamovat do 1 roku od koupě. To drží záruku přímo Apple v rámci své celosvětové záruky 12 měsíců a je velká pravděpodobnost výměny telefonu za jiný kus. Ale pozor, nedostanete fungl nový kus, dostanete tzv. refurbished. Ale otázkou je, jestli to vůbec stojí za to. Opravdu ale tohle posuďte někdy v srpnu a pak se rozhodněte.

Baterie ip11 #42190

Řeší se to tady pořád. Všichni se shodují, že tyhle % jsou nic neříkající, tak to furt nesledujte. A s reklamací nepochodíš.

Odpověď na: Baterie ip11

celý text

.