Dobry den, cely den se mi neustale toci Prenost dat, jak to prosim vypnout?
Dekuji
zjisti jestli to je i na datech. jinak vypnout aktualizaci dat na pozadi, vypnout automaticke aktualizace app store apod. popripade resetuj v mobilnich datech ukazatel historie spotreby a pak uvidis ktera aplikace to dela. a jako posledni nastaveni-obecne- resetovat- obnovit nastaveni site
Mikael píše:
zjisti jestli to je i na datech. jinak vypnout aktualizaci dat na pozadi, vypnout automaticke aktualizace app store apod. popripade resetuj v mobilnich datech ukazatel historie spotreby a pak uvidis ktera aplikace to dela. a jako posledni nastaveni-obecne- resetovat- obnovit nastaveni siteMoc dekuji za radu, pomohla az obnova site.
Dobrý den. Mám na svém iphone se 2020 od posledni aktualizace stejný problém. I když u všech aplikací vypnu data, tak mi nahoře na liště běží přenos dat. Zmizí to jen když vypnu celkově data na telefonu. I když dám resetovat nastavení sitě, tak se to po chvilce zase objeví. Data na pozadí mám samozřejmě vypnuta.
Toto se děje na manželčině iP 7 již dva roky. Uvidíš že ti to do 24 hodin opět naběhne. Na jednom zahraničním fóru to již také řešily. Může za to Siri a diktování zpráv.