dobry den mam takovy problem mam iphone 7 plus 128 gb a mam ho asi 4 dny a baterie vydrzi nejdele 6,30h nevim zda je to normalni proto sem pisu dotaz. 🙂 (iphone jsem kupoval uplne novy)
Záleží co máš kde jak nastavené, push notifikace, co na něm děláš a jak dlouho, to zjistíš v nastavení - baterii - zobrazit aktivitu. Pak podle největšího využívání můžeš řešit která věc ti nejvíc bere baterii. Obecně dle délky využití, hry, ksichbook apod, ti mobil nemusí vydržet moc dlouho (klidně i pod 4 hodiny).
Taky si zjisti jaké věci ti berou nejvíce dat, to je v nastavení - mobilní data.
Pak teprve sem napiš.
Když ho budeš používat na cca 10 volání po 5 ti minutách a zprávy, mail s push stahováním a web, bez her, tak ti klidně vydrží 1,5 dne.
A jestli máš možnost tak si přes nějaké apky (na macu coconutbattery) na win nevím, zjisti počet cyklů baterie.
Nový nepíšeš odkud, takže nemusí mít novu baterii. Kondice baterie ti po 4 dnech může spadnout na 98%, podle toh ojak jí rasuješ využíváním.
mikaeli vse co jsem mohl jsem uz udelal odinstaloval jsem aplikace ktere mi ukazoval iphone ze zerou nejvice baterii ale neprijde mi normalni ze treba kouknu na 2 videa na yt a najednou -10% u jinych telefonu jsem kouknul na 20 videii na yt a mel jsem -5% nevim zda mam telefon reklamaovat neprijde mi to moc normalni.
a telefon jsem kupoval z mobil pohotovosti a kondici baterie mam porad 100%
tak sleduj cca 2 dny jak to bude s baterii a pak jdi klidne do MP. pokud mas mac tak zkus udelat cistou instalaci iOS.
A opravdu byl úplně nový? Tzn. zabalený v celofánu? A těch 6,5 hod je položený na stole? Pokud na šechno odpovídáš ano, tak reklamuj. Není na co čekat. Ověř si na apple.com, že ti platí mezinárodní Apple 12 měsíců záruka a můžeš reklamovat kde chceš.