iPhone 11.. mám stejný problém
Taky mi to začalo dělat před pár dny na IPhone 12, zkoušel jsem projíždět nastavení aplikace, tam nebylo nic, pak jsem vypnul upozornění v nastavení jako zde už někdo psal, ale to vyplo úplně notifikace na Messenger, pak jsem hledal, čím je způsobený ten zvuk “tři tóny” když ho mám v položce zvuk nastavený pouze na záznamník. Nevím si rady a kdyby někdo věděl jak to řešit, budu rád.😄
Zdar taky mi to blbne. Tohle se tady opakuje pořád. Teď otázka: co se tím dá dělat..?Já to nechci vypnout ale chci změnit ten idiotský tón. Doteď jsem luštil zdali se to nastavuje v aplikaci nebo v telefonu. Teď je mi jasné že to spravuje tá appka. Zkusím jim tam napsat na support, zdali tam nemůžou přidat v další verzi aspoň tři zvuky, mezi kterýma si může uživatel vybrat. Oni většinou vždycky odpovídají na otázky. Minimálně se dozvím, co to byla za blbost dávat tam ten současný tón.
Stejny problem nastal vcera. Prvni zprava klasicky “Messenger zvuk”, druha a dalsi zpravy zvuk, jaky mam nastaveny na zpravy z Instagramu. iOS aktualizovan, reinstall obou aplikaci. Vypnula jsem si zvuky 😀 iPhone 11
stejný problém, pravdepodobne od vcera.. iphone 11 pro, 14.6 iOS... prohrabal jsem cely iphone a nenašel jak to pořešit.. vypnout zvuky messengreru.. také mě to irituje. Lze asi psát na podporu a nutit je k nápravě..
Stejný problém. Projel jsem a nastavoval jsem všechno. Nevím, zda o tom vůbec Apple ví?
A proc by mel o tom Apple vedet kdyz je to problem Facebooku?
To je jako bych se zeptal jestli u vas v ulici vi ze mas problem se zvukem messengeru 😂Snad už klid. Po aktualizaci na ios 15 je vše jako dřív. Snad to nezakřiknu. 🙂