Na obrazovke widgetov, či už zamknutého i odomknutého iPhone používam widget "OBĽÚBENÉ", rýchla voľba obľúbených kontaktov. Občas sa mi stane, že pri ťuknutí na kontakt sa číslo nevytočí, čiže widget je nefunkčný. iPhone resetnem a opäť chvíľu všetko funguje. Nemáte s tým niekto skúsenosť, či ide o chybu iOS 10 alebo niečo iné? Ďakujem
Ahoj, taky tenhle widget používám a mám stejnej problém jako ty...podle mě to vypadá na chybu IOS...uz od první verze to dělá
Možno je to chyba, ktorá by zaujímala aj priamo Apple. Nikdy som však s nimi nekomunikoval a ani netuším, kam by som mal prípadný poznatok poslať...
Já posílám bug reporty pomocí Feedback Assistanta.
Co mě ale napadlo a zdá se mi, že jde o novinku, je to, že nyní si člověk může vybrat, co do Oblíbených přiřadit. Zda telefonní číslo na hovory nebo číslo na zprávy nebo třeba na imessage. Zkus teda odebrat z Oblíbených daný kontakt a vložit zpět znovu.
Ďakujem za radu, kontakty som odobral z obľúbených a opäť pridal, uvidíme do kedy to vydrží...
Feedback Assistanta v iPhone 7 s iOS 10.1.1 nemám...Aha, tak to bude tím, že Feedback Assistant je asi jen v betách.