Na svém iPad mini 2, když začnu psát číslice a poté vložím mezeru, automaticky se mi klávesnice přepne zpátky na znaky. na iPhonu ovšem ne a vždy musím manuálně přepnout na písmenka. Mám něco špatně nastaveno? Na jiných telefonech mi to běžně fungovalo, takže nechápu, v čem je problém. A jak sem spal výše - na iPadu mi to taky funguje. Dík za radu
když začnu psát číslice a poté vložím mezeru, automaticky se mi klávesnice nepřepne zpátky na znaky #6340
Filip7 |
Ahoj, mně se to stává, když píšu na webu. Nevím, ale na Safari je většina takovýchto oken na psaní textu chápána jako psaní do horního řádku-pro psaní webové stránky. Proto se to nepřepne zpátky do qwerty (qwertz) klávesnice.
Máš stejný problém, když píšeš iMessage? Mně to tam funguje normálně správně.
Doufám, že jsem pochopil problém a poradil 🙂
když začnu psát číslice a poté vložím mezeru, automaticky se mi klávesnice nepřepne zpátky na znaky #6341
Čus,
jj, pochopil jsi můj problém správně. A máš pravdu, dělá to jen na webu. Ve Zprávách sem si toho všimnout ani nestihl - já posílám tak málo sms, že sem si toho ani nestačil všimnout. Teď sem to vyzkoušel a tam to funguje již automaticky. Mě to hodně vadí na tom webu - tam to používám několikrát denně 😀
Ale na iPadu to funguje i v safari v adresním řádku 😀 a to mě štve ještě víc že iPhone ne a iPad anokdyž začnu psát číslice a poté vložím mezeru, automaticky se mi klávesnice nepřepne zpátky na znaky #6342
Filip7 |
Nevím, proč to iOS 10 dělá na iPhonech... Jsem na diskuzích denně a taky mě to pěkně štve. Přitom myslím, že na předešlých verzích iOS to fungovalo normálně.
Ale že bych kvůli tomu začal používat iPad, se mi nechce, to to radši vydržím 😀když začnu psát číslice a poté vložím mezeru, automaticky se mi klávesnice nepřepne zpátky na znaky #6343
Ne že bych kvůli tomu používal iPad 🙂 , prostě si ho tahám do práce a sem na něm ve vlaku. Cestuju půl hodiny do práce a půl hodiny z práce a radši si web prohlížím na iPadu než na iPhonu. iPhone beru do ruky pouze tam, kde není WIFI 😀