Dobrý den, pracuji jako stavební inženýr a denně komunikuji s profesanty nebo novými klienty a protože nechci mít dva telefony a dvě čísla,tak hledám aplikaci na iOS (iPhone SE), která mi umožní vytvořit si v podstatě druhý adresář kde budu mít vedené pracovní kontakty odděleně od těch osobních, abych nemusel složitě hledat a listovat adresářem. Budu velmi vděčný když by mi někdo doporučí vhodnou aplikace, ať zdarma nebo placenou. Předem děkuji
tohle umi interni aplikace Kontakty, musis mit jen oddelené účty a na kazdy si budes ukladat zvlášť osobní a zvlášť pracovní
např.: máme ve firme postovní server Exchange, kde mam pouze pracovni kontakty a napak mam Google ucet, kde mam osobni.
tak v telefonu mam pridané oba ucty a kontakty jsou pekně pohromade, ale kazdy lezi zvlášť.staci takto?:)
Ty servery můžou být pro někoho složité. Ono stačí co v základu nabízí adresář. Do libovolné kolonky kontaktu kterou nepoužívám, tzn. třeba /adresa/ si napíšu u soukromého kontaktu -soukromé- u firemních -pracovní- dále třeba -rodina- no a pak když hledám nějakého známeho, tak v kontaktech nejdříve napíšu -soukromé N- a už to mám automaticky vyfiltrované na všechny soukromé na N pak -No- a uz mám Novák,Nohavica atd, to mi příjde nejjednodušší, akorát že je třeba to dopsat ke všem kontaktům, které takto chci třídit.