Mám Tucsona a večne problémy s handsfree. Ked som sa v servise sťažoval ze ma pri používaní telefonu cez bluetot nepočuť , standardne to resetli na radiu a nanovo pridali a sparovái moj telefon s radiom v aute a bolo vyriešené. Ozaj to začalo fungovať. Ale len do do určiteho času- spravidla 3-4 dni. A bolo všetko ako predtým. Ked volám niekomu na tefon spravidla je všetko v poriadku ,ale ak aj on požíva sluchátko alebo sedí vaute a telefonuje cez bluetoot., začne moja sada blbnúť. Ja ho počujem pekne ale ja mu vypadávam. Prestáva ma počut. A nerozumie mi. Ja počujem OK. Toto ak sa udeje , potom ma z mojej sady je zle rozumieť aj na obyčajný hovor na telefon , ale to je závislé od jednotliveho hovoru ako keby nedostatočne bral zvuky mojho mikrofonu.
Už mi to resetovali v BA aj TT v servise Hyundai a vždy som bol spokojný ale len pár dní. Už tam radšej nechodím aby si nemysleli že som sekirant. Mrzí ma otravovať keď je to také jednoduché- vyresetujem ,nanovo spárujem a pár dní je to ok. Potom to možem robiť znova. Nemá to dočinenia ani s firmwarom telefonu, lebo ten sa tak často nemení.
Ak kolega odpojí svoj telefon z jeho sady auta, už ma počuje počas hovoru ktorý som neprerušil- správne a dobre , pričom ja počujem druhú stranu stále dobre. Ak sa ja odpojím z mojej sady priamo ma telefon, už ma je počuť dobre a nevypadávam. Ja mám takého tušáka že je problém s obvodom mikrofonového obvodu v mojom aute , ako keby sa zacyklil v určitých prípadoch, neviem. Poraďte mi ak niekto viete a možete. Ďakujem.
PS: s Andriidovým telefonom sa mi vidí že sa to nedeje, ale neviem to potvrdiť závazne lebo som to skúšal len raz a telefon nebol moj.