Ahoj,
dávám iPhone do servisu (rozbité zadní sklo). Mám smazat i data nebo stačí odhlásit z Apple ID? Předpokládám, že když je smažu, tak na icloudu zůstanou.
Ahoj,
dávám iPhone do servisu (rozbité zadní sklo). Mám smazat i data nebo stačí odhlásit z Apple ID? Předpokládám, že když je smažu, tak na icloudu zůstanou.
Zdravím, stačí se jen odhlásit. Dnes lze z telefonu, dokonce i po továrním resetu nebo „úplném vyčištění“, získat data zpět, pokud se v tom člověk vyzná. Ať už uděláte cokoliv, pokud v servisu pracuje někdo, kdo umí data obnovit, což by mě nepřekvapilo, je zbytečné se snažit zabránit tomu, aby se k vašim datům někdo dostal.
Odhlášení je nutnost vždy, smazání dat je doporučené pro paranoidní uživatele jako já.
PetrN píše:
Ahoj,dávám iPhone do servisu (rozbité zadní sklo). Mám smazat i data nebo stačí odhlásit z Apple ID? Předpokládám, že když je smažu, tak na icloudu zůstanou.
Ahoj, pokud dáváš iPhone do servisu, je nejlepší zařízení odhlásit z Apple ID (aby se deaktivoval Find My iPhone) a případně zálohovat data na iCloud nebo počítač.