Ahojte - vopred sa ospravelnujem, ale stravil som viac času s hľadaním odpovede a neúspešne.
Mám novy iphone. Prenos zo stareho iphonu prebehol ako vždy v poriadku. Všetky aplikácie sú ok až na facebook messenger. Všetky konverzacie mám v poradí v akom som si s dotyčnými naposledy písal, ale správy, ktoré vidím sú z 3mesiaca (8mesiacov staré).
Hore v aplikacii mám napísané: správy chýbajú - obnoviť. Keď na to kliknem, tak mi ponúka možnosti synchronizacie historii četov v tomto zariadení. No keď na to kliknem tak mi vyskočí: Nepodarilo sa ziskat pristup k vasmu klucu v sluzbe iCloud Drive. V Nastaveniach zariadenia sa prihlaste pomocou svojho apple ID, do ktoreho ste v iCloude uložili kľúč.
Skúšal som aj možnosť zadať jednorazovy kluc, ale to vobec nefunguje.
Starý mobil som si už zresetoval (tam to fungovalo) a najhoršie je, že som si otvoril messenger na Macu a zobrazuje sa mi to isté. Všetko za posledných 8 mesiacov je preč.
Popravde, nejde o život, len tam mám viac vecí, ktoré sa týkali mojej práce + vždy som nervozny, ked mi niečo nefunguje a neviem prísť na to, že prečo. V neposlednom rade mi extremne vadi ten text ked otvorim messenger, ze "správy chýbajú. Obnoviť"
Dokáže mi niekto pomôcť? Ďakujem veľmi pekne.