Ahoj,
pokaždé když se chci připojit k nové Wi-Fi síti, telefon po mě chce zadávat heslo do sítě CDwifi, tedy do sítě z vlaků Českých Drah. Většinou si toho nevšimnu, zadám heslo k síti ke které se chci připojit, poté mi vyskočí hláška „K síti CDWifi se nelze připojit“, tudíž znovu vyberu mou požadovanou síť a zadám heslo znovu. Na druhý pokus už pak vždy funguje.
Ještě jsem si všiml, že po prvním neúspěšném pokusu na krátký čas (asi 2 s) síť CDWifi svítí mezi nalezenýma sítěma jako „Veřejná síť“.
V dosahu takové sítě určitě nejsem (nejsem ve vlaku, na nádraží ani v jejich blízkosti), děje se mi to kdykoliv a kdekoliv, už několik měsíců. Síť CDWifi nemám ani v uložených známých sítích, restartoval jsem celkové nastavení sítí, zkontroloval jsem, jestli v prohlížečích není zapomenutá otevřená záložka s přihlašovací stránkou do CDWifi. Minulý týden jsem aktualizoval na iOS 18.1 (podle doporučení telefonické podpory Apple), ani po aktualizaci žádná změna.
Zažil někdo podobný problém případně měl by někdo nějaké nápady, čím by to mohlo být?