Zdravíčko, chtěl bych se zeptat ohledně nového iPhonu 16 pro. V sobotu mi přišel z Alzy a po prvním nastavení mi nešel mikrofon, to jsem opravil tak, že jsem telefon restartoval. Včera večer mi nějak blblo vyzvánění, ale nějak jsem to neřešil. Normálně jsem šel spát s 90% baterky. Ráno po probuzení byl mobil horký a skoro vybitý, restartoval jsem ho a pomalu se začal chladit a baterka přestala klesat. Když jsem se díval do nastavení baterie, tak mi jela Siri na 45% a domácnost na 35% celou noc cca od půlnoci až do probuzení, přitom jsem žádnou z nich nezapl a v domácnosti dokonce nemam žádné zařízení (během 10ti let co mám iPhone jsem tuhle aplikaci nepoužil). Nevíte co s tím? Může být chyba v nastavení nebo chyba v hardwaru? Za každou radu budu rád
Buď bych telefon reklamoval nebo šel s mobilem do nějakého servisu, aby se na to podívali. Mám dobrou zkušenost s Opravíme iPhone, vždy mě tam jakýkoliv problém vyřešili na místě.
Zdravím, Josefe. Něco podobného jsem měl také na 16 Pro, ale to až po tom, co jsem přeinstaloval iOS na novější verzi. Tak jsem telefon dal do továrního nastavení a pak už to přestalo. Chyba byla v nahrávání softwaru asi.
Tak prvni spusteni je vseliake, hlavne pokud mate hodne zaplneno tak nez de vse natahne do noveho zarizeni tak to trva a telefon se vybiji hodne
Ale pokud ma telefon opravdu problem tak rozhodne resit reklamaci resit u prodejce co nejdriv a ne to dat nekde hobby bastlerovi co tu porad spamuje s nevyzadanou reklamou