Zavřít reklamu
  • Gboard a problémy s haptikou #54976

Dobrý den, našla by se zde nějaká dobrá duše, která by mi dokázala poradit ohledně mého problému s klavesnící Gboard?

Problém nastane většinou po jednom až dvěma dnech, kdy při rychlém psaní na klávesnici přestane fungovat haptika a dalo by se říct, že chvíli jede a chvíli nejede. Chvíli cítím vybraci při stisku a chvíli prostě píšu a haptika nejede.

Zkoušel jsem reinstalovat aplikaci a nepomohlo, dále v nastavení aplikace vypnout a zapnout haptiku a problém furt stejný. Jediné co vždycky zabere a na další 1-2 dny mám pokoj je vypnutí celého telefonu a opětovné zapnutí.

Ještě jedna divná věc, Gboard aplikaci nemám vůbec v seznamu aplikací, kde se mi zobrazují nainstalované apliakce (App store), číili ji nemůžu ani aktualizovat. V App storu jsem ji zkoušel odinstalovat, smazat ze seznamu "odinstalovaných) a znovu nainstalovat a problém to nevyřešilo... Dokonce jsem to zkoušel i cca po měsíci s nadějí, že vyšla opravná aktualizace a znovu se mi to nainstaluje s ní a furt nic... :/

Jinak jsem čerstvý uživatel Applu, na Gboard jsem zvyklý a prostě mám rád i ty funkce co nabízí. Zkoušel jsem fungovat i na alternativě od Microsoft (Swiftkey) ale ta mi tolik nevyhovuje jako Gboard (Ale pozor! u ní tento problém po dobu užívání nikdy nenastal!)

Máte prosím někdo nějaký nápady? Jinak mi ještě připadne divný, že se mi prostě nezobrazuje v seznamu ostatních nainstalovaných aplikací a celkově ji nemohu aktualizovat, nevím jestli to může souviset ale jen takový poznatek.

Předem děkuji všem co se mi pokusí pomoci a přeji krásný zbytek dne.

Tom

Odpověď na: Gboard a problémy s haptikou

celý text

.