Dobrý deň, nemáte infomáciu, či sa to deje viac ľudom, ale môj Iphone 16 pro sa zvykne sám reštartovať 1x-2x za deň. Na telefóne sa objaví hláška, Po reštarte iPhonu sa vyžaduje vás kód... kód od SIM karty nie je potrebný dávať! 2x som ho našiel aj úplne vypnutý, a musel som ho manuálne zapnúť, a tiež nepýtalo kód od SIM karty.
Stejný problém mám u iPhone 16. Během 3 týdnu už podruhé. Koupil jsem nový, ten hned reklamoval. Dostal jsem nový kus a to samé. Dnes mi to hodili do továrního nastavení. Jestli ani to nepomůže, tak mám prý neskutečnou smůlu.
Lubos píše:
Stejný problém mám u iPhone 16. Během 3 týdnu už podruhé. Koupil jsem nový, ten hned reklamoval. Dostal jsem nový kus a to samé. Dnes mi to hodili do továrního nastavení. Jestli ani to nepomůže, tak mám prý neskutečnou smůlu.Našiel som zahraničné fóra, kde to rieši viac ľudí 🙁 sňáď to bude len software-ová chyba a najbližšia aktualizácia to opraví! Mne sa fakt každý jeden deň reštartuje 1-2x najskôr som spravil tvrdý reštart, potom bol klud 3-4 dni a potom sa to vrátilo... teraz som telefón celý vymazal do pôvodných nastavení, tak uvidíme.
No nevím. Na tom prvním dělali diagnostiku a hlásilo to nějakou chybu. Ten druhý si rovnou vzali a vrátili mi peníze. Tím jsem s iphonem skončil. Podle mě to je v hardwaru, ale třeba se pletu.