Zavřít reklamu
  • Diktování zpráv #54199

Dobrý den,
    velmi používám diktování textu s přepisem do zpráv (sms, wts..). Bez připojení k autu funguje naprosto perfektně. Při spojení telefonu přes BT s autem, ale diktování není možné. Zkoušel jsem to v nezávisle dvou autech. Omlouvám se, za možná blbý dotaz. Ale je chyba v nastavení připojení v BT, nebo někde jinde v nastavení? Děkuji.

Diktování zpráv #54201

A ostatním to u stejného rádia jde? Já měl problém x let zpět u rádia v autě, sice mělo handsfree a volat šlo normálně, ale diktovat a používat Siri nikoli. Teď v novém autě to neřeším, neb má CarPlay a vše funguje normoš. Ale u klasického autorádia (stálo tehdy asi 5 000,-) jsem měl problém stejný, tak mě jen napadá, jestli to není možnostmi toho rádia 😞

Diktování zpráv #54202

Děkuji Vám za odpověď. Mám dvě auta ve kerých to používám. Carplay ale nemají. Zkusím se podívat do nastavení BT. V autech jsou originál radia 2 roky a 4 roky staré.

Diktování zpráv #54863

iPhone 6s, iOS 15.8.3:
    Taky mám dotaz k diktování. Na klávesnici není tlačítko mikrofonu pro diktování. A v Nastavení klávesnice - Zapnout diktování tato volba prostě chybí. Na tomto iPhonu je rodinné sdílení pro dítě. Na ostatních 6s bez dětského účtu diktování funguje.
    Vypadá to, že problém je v tom dětském účtu. Nepřišel jsem na to, kde diktování ještě jinde povolit.
    Přitom např. hlasovou zprávu do Whatsapp normálně jde nahrát.
    Nevíte někdo?

Diktování zpráv #54929

Ahoj Pavle, podařilo se ti vyřešit ten problém s diktováním? Mám úplně stejný

Odpověď na: Diktování zpráv

celý text

.